Maternity lingerie and nursing underwear

Politika Zasebnosti

 1. POLITIKA ZASEBNOSTI
  Politika zasebnosti Cenimo naše stranke in spoštujemo njihovo zasebnost. Informacije o naših strankah ne delimo z nobeno drugo organizacijo ali družbo.

 2. Piškotki
  Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, da shranimo podatke o seji, tako da boste imeli brezhibno in interaktivno uporabniško izkušnjo. Piškotki nam omogočajo, da spremljamo vaš obisk na naši spletni strani, vendar ne shranjujemo nobenih osebnih podatkov. Piškotke lahko onemogočite v svojih možnostih brskalnika; vendar to vpliva na izkušnjo brskanja.

 3. Zahteve
  Če obiščete našo spletno stran in zahtevate informacije, povezane s Carriwellom, uporabljamo vaše kontaktne podatke, da se odzovemo na vaše poizvedbe.

 4. Povezave do zunanjih spletnih mest
  Mi vam lahko ponudimo povezave do drugih spletnih strani, za katere menimo, da vas morda zanimajo. Ta spletna mesta delujejo neodvisno od Carriwella in imajo lastno politiko zasebnosti in varnosti.

 5. Spremembe v našem pravilniku o zasebnosti
  Pridržujemo si pravico do spremembe naše politike zasebnosti od časa do časa. Če se odločimo za spremembo naše politike o zasebnosti, bomo te spremembe objavili na naši spletni strani, tako da boste vedno vedeli, katere podatke zbiramo, kako jih uporabljamo in v kakšnih okoliščinah te podatke razkrivamo tretjim osebam.

Potem boste lahko izbrali, ali se strinjate, da uporabljamo osebne podatke v skladu s posodobljenim pravilnikom o zasebnosti.


KONTAKT

Carriwell Aps
Virkelyst 34
7400 Herning
Denmark
E : info@carriwell.com
T : +45 97 21 1603

© 2009-2018 Carriwell - All Rights Reserved